chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Feedback ‘loopbaan in eigen handen’

  Proficiat! Je nam het heft én je loopbaan in eigen handen. Je hebt nu 1 of meerdere doegidsen van ‘loopbaan in eigen handen’ doorlopen. Hopelijk was het een boeiende en intense ervaring. Dit is een vragenlijst voor deelnemers van 'loopbaan in eigen handen'.

  Laat weten wat je ervan vond

  Zoals je weet sta jij centraal tijdens dit traject. Je ervaring, vragen en suggesties maken het traject ‘loopbaan in eigen handen’ in de toekomst nog persoonlijker en sterker. Vul daarom onderstaande vragen in. Je feedback is goud waard.

  Opgelet: wil je feedback geven over meerdere doegidsen? Vul dit formulier dan meerdere keren in. 

  Als je hiertoe bereid bent, neemt het loopbaancentrum contact met je op. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel anoniem en op globaal niveau gerapporteerd.
  Agentschap Overheidspersoneel verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Agentschap Overheidspersoneel via het mailadres dpo.ago@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.