chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Gebruikersbeheer voor applicatiebeheerders

  Je hebt een applicatie, wat doet het gebruikersbeheer voor jou? 

  Het gebruikersbeheer laat je toe om te beheren voor welke entiteiten of organisaties (alle dan wel sommige) gebruikersrechten voor je applicatie toegekend mogen worden aan hun medewerkers (gebruikers). Afhankelijk van de noden van je applicatie kan heel specifiek bepaald worden welke organisaties bepaalde rechten mogen toekennen aan hun gebruikers. Je kunt in het gebruikersbeheer opvolgen hoe de gebruikersrechten van je applicatie gebruikt worden.

  In principe ken je zelf geen gebruikersrechten toe aan eindgebruikers, dat gebeurt door de lokale beheerder van de organisaties. Maar mocht dit toch noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld in het kader van gebruikersondersteuning, dan kan dit wel voorzien worden.

  Hoe gekoppeld geraken aan het gebruikersbeheer van de Vlaamse overheid?

  Wens je de gebruikers en de gebruikersrechten voor je applicatie of informatie te beheren met het gebruikersbeheer van de Vlaamse overheid, neem dan contact op met Het Facilitair Bedrijf(link stuurt een e-mail). Samen starten we een integratietraject op.

  De mogelijkheden van het gebruikersbeheer van de Vlaamse overheid zijn ondertussen zeer uitgebreid. Bovendien streeft Het Facilitair Bedrijf er naar om in de mate van het mogelijke een antwoord te bieden op alle vragen van klanten, ook als dat wil zeggen dat nieuwe functionaliteiten ontwikkeld moeten worden. Daarbij wordt echter nooit uit het oog verloren dat het gebruikersbeheer ten dienste staat van de eindgebruiker. Daarom wordt maximaal gestreefd naar gebruiksgemak en uniformiteit.

  Het Facilitair Bedrijf onderzoekt samen met jou wat de noden en wensen zijn van je entiteit of organisatie; op welke manier(en) het gebruikersbeheer van de Vlaamse overheid daar kan aan voldoen en of er gesproken kan worden van een standaard of een niet-standaard integratie.