chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Contacteer het team Gedragsinzichten van het Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken

  Stuur ons een mailtje met een zo duidelijk mogelijk verzoek of een zo helder mogelijke boodschap. Dat helpt ons om sneller te reageren. (Gebruik gerust onze checklist voor e-mails bij het opstellen van je mail :-) We zijn alvast heel benieuwd naar je contactname !)

  Deze pagina werd het laatst aangepast op 1 september 2020 ; ze is een onderdeel van de minisite https://overheid.vlaanderen.be/gedragsinzichten.

  Begin
  Wil je ons betrekken bij een inspiratiesessie of een ander evenement? Vul dan ook de vragen hieronder al in en vertel ons alvast over de doelstelling, de behoeften & het profiel van de deelnemers, en de mogelijkheden van de locatie..
  :
  Contacteer je ons als student met een onderzoeksproject of een andere vraag? Vul dan ook de vragen hieronder al in en vertel ons alvast meer over het tjidskader waarin je werkt, voor welke promotor (inclusief contactgegevens) en aan welke universiteit of hogeschool. We willen je met plezier helpen maar gaan er graag van uit dat je onze site vooraf grondig hebt doorgenomen en dat je voldoende tijd voorziet voor een eventuele samenwerking..
  Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.dkb@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken via het mailadres dpo.dkb@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.