chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Gedragsinzichten: netwerksessie op 2019-02-07 (over de Gedragsverkenner en themanummer VTOM)

  De Gedragsverkenner, de tool die DKB-team Gedragsinzichten ontwierp op maat van de Vlaamse overheid om snel tot gedragsinterventies te kunnen komen.

  Bovenstaande illustratie toont de Gedragsverkenner zoals we die presenteerden op 7 februari 2019. Daarmee kom je op korte tijd tot nuttige gedragsinterventies die je vooruit helpen met je uitdaging of beleidsprobleem. Het is een van onze tools op maat van Vlaamse ambtenaren die DKB team Gedragsinzichten de voorbije maanden regelmatig heeft getest en bijgestuurd. 

  We presenteerden op 7 februari ook het recentste nummer van het Vlaams Tijdschrift voor Overheidsmanagement (VTOM jrg. 2018 nr. 4, door Vlaamse ambtenaren gratis raadpleegbaar via Strada Lex). Het is een themanummer dat helemaal gewijd is aan de toepassing van gedragsinzichten in het Vlaamse beleid en erbuiten. Daarover voerden we ook een panelgesprek.

  Hieronder vind je het programma, de presentaties, de deelnemerslijst en de Vlimperscode voor de sessie.

  Programma & presentaties

  Praktische fiche

  • Voor wie deelnam aan de sessie (bij Kind & Gezin in Brussel) werd de registratie in Vlimpers in orde gebracht door onze collega's van AgO (de Vlimperscode is EXT/DKB/aangevraagd).
  • De uitnodiging voor deze sessies werd op 2019-01-14 gemaild en de save-the-date mails op 2018-10-17 en 2018-11-14, telkens enkel "binnen de Vlaamse overheid" maar zo organisatiebreed mogelijk. Op de verzendlijst o.a. alle contacten in Wegwijs ; mocht u onze communicatie niet hebben ontvangen, laat ons dat dan weten a.u.b.!

  Wil je graag op de hoogte blijven van toekomstige sessies? Schrijf je dan hier in (deze lijst is enkel bedoeld voor intern gebruik "binnen de Vlaamse overheid" ; wie niet voor de Vlaamse overheid werkt, wordt manueel weer uit de lijst gewist).

  Deze pagina werd het laatst aangepast in oktober 2019 ; ze is een onderdeel van de minisite https://overheid.vlaanderen.be/gedragsinzichten > kennisdelingssessies.