chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Gedragsinzichten en de raamovereenkomst voor gedragsonderzoek met Tempera: video-interview met Michel Albertijn

  In dit filmpje van 2'07" vertelt Michel Albertijn over hoe je moet kijken naar het échte gedrag, en over onderzoek dat hij uitvoerde voor de OVAM in het kader van de raamovereenkomst voor gedragsonderzoek. Korte inhoud van de video:

  • 0:00 - 0:10 Michel Albertijn stelt zichzelf en Tempera voor
  • 0:11 - 0:23 Wat mensen zeggen is niet altijd wat ze doen
  • 0:24 - 1:10 Case: kijken naar gedrag op snelwegparkings (OVAM)
  • 1:11 - 1:26 Wat je anders niet te weten komt (tenzij via gedragsonderzoek)
  • 1:27 - 1:59 Over de raamovereenkomst van de Vlaamse overheid met Tempera

  Michel Albertijn is de zaakvoerder van Tempera, de firma waarmee de Vlaamse overheid dat zgn. raamcontract heeft. Voluit gaat het over het "uitvoeren van onderzoeken om inzicht te verkrijgen in drempels en hefbomen om de effectiviteit van beleid en communicatie te versterken".

  De raamovereenkomst werd door het Departement Kanselarij en Bestuur op 2016-04-18 afgesloten voor een periode van vier jaar, en werd ook nog eens verlengd met een bijakte. Ze loopt af op 2020-11-17 (of eerder indien het voorziene plafondbedrag aan bestellingen zou worden bereikt, ten belope van 1,5 miljoen euro incl. btw). U verneemt er meer over op deze pagina van de dienstencatalogus.

  Om een intakegesprek te organiseren neem je contact op met het team Gedragsinzichten van DKB. Wij kunnen dan ook meer info verstrekken over de bepalingen in het bestek, of de documenten bezorgen die je nodig hebt bij het vastleggen van een bestelling.

  In het filmpje heeft Michel Albertijn het ook over onderzoek dat Tempera uitvoerde voor de Ovam. Michel Albertijn had het daar ook over tijdens onze werksessie van 2016-09-27.

  Deze pagina werd het laatst aangepast in maart 2020 ; ze is een onderdeel van de minisite https://overheid.vlaanderen.be/gedragsinzichten.