chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Getuigenissen Skype voor Bedrijven

  Mieke Vander Heyden - Gebouwcoördinator Het Facilitair Bedrijf

  Mieke Van der Heyden

  “Als gebouwcoördinator van het Virginie Lovellinggebouw (VAC Gent) ondersteunen mijn team en ik iedereen in ons gebouw om zo snel en gemakkelijk mogelijk te werken met Skype voor Bedrijven. Iedereen in mijn team heeft een uitstekende opleiding gekregen en is klaar voor al je vragen. Bovendien bieden we 2 conference camera’s aan en staan je met plezier bij als je ze gebruikt."

  Yves Surings - Relatiebeheerder Het Facilitair Bedrijf

  Yves Surings

  "Ik gebruik Skype voor Bedrijven (Lync) om te communiceren met mijn collega’s, vooral als ik thuis werk. Het is handig omdat je snel interactie kan opbouwen. ’s Avonds na het werk kan je bijvoorbeeld snel nog een video- of audiogesprek starten. Zo kunnen we efficiënter afspraken maken dan bijvoorbeeld via mail."

  Hilde Broeckx & Nathalie Van Holewinkel- Deskundige & Secretariaat - ABB

  "Momenteel gebruiken we Skype voor Bedrijven niet zoveel omdat we allemaal op kantoor zitten. Maar binnenkort verhuizen we naar een nieuwe locatie, waar er minder bureaus zijn, en meer van thuis gewerkt zal worden. Dan wordt het natuurlijk onmisbaar om met elkaar te kunnen communiceren via Skype voor Bedrijven."

  Karim Ourtani - Informaticus Departement WVG

  "Ik gebruik Skype voor Bedrijven (Lync) heel vaak. Niet alleen binnen de Vlaamse overheid, maar ook daarbuiten om te overleggen met vrienden, collega’s en mensen die ik ken. Het grote voordeel is het gebruiksgemak. Je kan het zowel thuis als op kantoor gebruiken zonder dat je je moet verplaatsen. En er is ook veel meer interactie."