chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Getuigenissen Train Je Collega

  Getuigenis Marleen Evenepoel

  "Train je collega is voor het Agentschap voor Natuur en Bos na twee edities al een vaste afspraak. Het heeft intern kennisdelen op de agenda geplaatst op een heel leuke, laagdrempelige manier. Train je Collega geeft iedereen de kans en de verantwoordelijkheid om zelf mee te bouwen aan een goeie werksfeer. Het is een geweldige manier om ook aan talentontplooiing te doen. De respons is telkens groot."

  Marleen Evenepoel, Administrateur-generaal van het Agentschap voor Natuur en Bos

   

  Getuigenis Nele Wouters

  “Vorig jaar was ik trekker van TJC. Er zit massaal veel talent bij Kind en Gezin en het was geweldig om te zien hoeveel collega’s hun talenten, vaardigheden, inzichten en kennis wilden delen. We passen nu het TJC-principe toe in onze dagelijkse werking. Elke maand is er een L&L-kalender. L&L staat voor Leuk & Leerrijk maar evengoed voor Leidinggeven & Leiderschap. Bij Kind en Gezin willen we volop inzetten op de ontwikkeling van kennisdeling, talentenmanagement, leiderschap en werkgoesting. TJC, en onze eigen L&L, passen perfect in dit plaatje.”
   

  Nele Wouters van Kind & Gezin

  Getuigenis Linda De Hertogh

  “De workshop “Toolbox werkvormen” werd op een originele manier gegeven. De cursisten kregen er uitgebreid de kans om in groep praktische oefeningen uit te werken. Hiervoor werden ons verschillende tools aangereikt. Door hierover te brainstormen met andere collega’s, werden nuttige oplossingen gevonden die we zeker kunnen gebruiken in de praktijk. Een aanrader!”

  Linda De Hertogh