Instellingen en mails voor alarmen en infoberichten

Je kan enkele persoonlijke voorkeuren i.v.m. alarmen en infoberichten en de notificaties ervan instellen:

• Kies welke alarmen en infoberichten je te zien krijgt op de homepagina van GIPOD
  • Kies voor welke alarmen en infoberichten je een update via mail ontvangt
  • Kies of je deze update dagelijks of wekelijks ontvangt

Stap 1: Aanmelden

Meld je aan in het GIPOD: aanmelden

Stap 2: Open de pagina Persoonlijke instellingen voor notificaties

Op de homepagina van GIPOD, waar de alarmen en infoberichten staan, zie je rechtsboven een knop "Personaliseer" met een radertje ernaast.

Klik op deze knop om de pagina te openen waarop je je persoonlijke voorkeuren kan instellen.

Stap 3: Stel je voorkeuren in

• Alle alarmen vind je in de linkerkolom terug, infoberichten in de rechterkolom. Ze zijn gegroepeerd in blokken volgens thema:
    • alarmen en infoberichten die betrekking hebben op werkopdrachten (en hun omleidingen)
    • alarmen en infoberichten die betrekking hebben op manifestaties (en hun omleidingen)
    • alarmen en infoberichten die betrekking hebben op synergieën en synergie-aanvragen
  • Je kan deze blokken eenvoudig open- en dichtklappen door op het plusteken te klikken.
  • In de kolom 'Web' geef je aan welke alarmen en infoberichten je in de webapplicatie wil zien op de homepagina. De aangevinkte lijsten zullen getoond worden op jouw homepagina als er alarmen en infoberichten van dit type zijn. Is er geen enkel alarm of infobericht, dan wordt die lijst tijdelijk niet getoond.
  • In de kolom 'Mail' geef je aan van welke alarmen en infoberichten je een update via mail wil ontvangen. Je kan dit enkel aanvinken voor lijsten die je ook op de homepagina ziet, dus waarvoor de eerste kolom ook aangevinkt is.
  • In de kolom 'Mailfrequentie' geef je aan hoe vaak je de update via mail wil ontvangen: dagelijks of wekelijks. Dagelijkse mails worden altijd om 6u 's ochtends verstuurd. Wekelijkse mails worden op maandag om 6u 's ochtends verstuurd. We bundelen (dagelijks en wekelijks) alle openstaande alarmen(1) en nieuwe infoberichten(2) waarvoor je hebt gekozen om ze via mail te ontvangen, en sturen je dan een overzicht in 1 mail.

(1) alle alarmen die nog actief zijn en dus nog weggewerkt moeten worden

(2) alle infoberichten van de voorbije 24u (dagelijkse mail) of voorbije week (wekelijkse mail)

Stap 4: Bewaar

Klik op Bewaren om je instellingen op te slaan en terug naar de homepagina te gaan.

Stap 5: Bekijk je dagelijks/wekelijks overzicht

Voorbeeldmail:

Vanuit de mail die je dagelijks/wekelijks ontvangt, kan je:

• doorklikken naar een bepaalde alarm- of infolijst
  • doorklikken naar de helppagina's over alle alarmen en infoberichten
  • doorklikken naar deze pagina en onmiddellijk je persoonlijke instellingen wijzigen