Zoeken gewijzigde manifestaties

Op deze pagina kan je zoeken naar manifestaties en andere innames die in een bepaalde periode gewijzigd of nieuw aangemaakt werden.

Stap 1: Aanmelden

Meld je aan in het GIPOD: aanmelden.

Stap 2: Open de pagina Zoeken gewijzigde manifestaties of andere innames

Selecteer Innames > Manifestaties > Zoeken gewijzigde.

Stap 3: Invullen velden

Veld Omschrijving
Laatste wijziging van Zoek via een periode. Alle manifestaties en andere innames die gewijzigd of nieuw aangemaakt werden in de ingegeven periode, worden als resultaaat gevonden. Je bent niet verplicht om een periode in te vullen. Je kan ook enkel een starttijdstip of enkel een eindtijdstip invullen.
Beheerder Zoek via de beheerder. De beheerder is de organisatie die de manifestatie beheert. Je bent niet verplicht om een beheerder in te vullen. Bij het openen van de zoekpagina wordt standaard jouw organisatie ingevuld. Indien je de beheerder invult, krijg je ook de manifestaties van de suborganisaties van deze organisatie te zien.
Zone

Zoek geografisch:

- Selecteer Enkel in interessezone indien je enkel manifestaties wil zoeken waarvan de zone overlapt met de interessezone van jouw organisatie.

- Selecteer Enkel in synergie-interessezone indien je enkel manifestaties wil zoeken waarvan de zone overlapt met de synergie-interessezone van jouw organisatie.

- Selecteer Vlaanderen indien je geen geografische zoekopdracht wil uitvoeren.

- Selecteer Gemeente/Straat indien je enkel de manifestaties wil zoeken waarvan de zone overlapt met de geselecteerde gemeente of straat. Voor straten wordt rekening gehouden met een buffer van 20 m vanaf het midden van de straat.

- Selecteer Enkel in getekende zone indien je zelf een zone wil intekenen. Enkel de manifestaties waarvan de zone overlapt met de ingetekende zone, zullen geselecteerd worden.

Bekijk de documentatie over de kaartfuncties indien je meer wil weten over de hoe je een zone kan intekenen.

Stap 4: Zoeken

Klik op Zoeken.

Stap 5: Bekijk de resultaten

Standaard wordt een resultatenlijst getoond met alle gewijzigde manifestaties die voldoen aan de opgegeven zoekcriteria.

• Je kan de resultatenlijst sorteren door op een kolomtitel te klikken. Standaard wordt er gesorteerd op de ID van de manifestaties.
  • Je kan de lijst met zoekresultaten exporteren naar Excel door op de knop Export Resultaat te klikken.
  • Klik op de ID van een manifestatie indien je de details van die manifestatie wil bekijken.

Klik op de tab Kaart om de resultaten geografisch te bekijken (legende).

• Wanneer je klikt op een manifestatie in de lijst links van de kaart, zal de kaart inzoomen naar die specifieke manifestatie.
  • Wanneer je klikt op een icoontje op de kaart, zal in de lijst links aangegeven worden welke manifestatie het betreft.
  • Klik op de GIPOD ID van een manifestatie in de lijst links om de detailpagina van de manifestatie te bekijken.

Een manifestatie wijzigen

Een manifestatie verwijderen