Zoeken manifestaties

Meld je aan in het GIPOD: aanmelden.

Stap 2: Open de pagina Zoeken manifestaties of andere innames

Selecteer Innames > Manifestaties > Zoeken.

Stap 3: Invullen velden

Veld Omschrijving
Referentie Zoek via de referentie die de beheerder aan de manifestatie gegeven heeft (gedeeltelijke overeenstemming). Je bent niet verplicht om een referentie in te vullen.
Beschrijving Zoek via de beschrijving van de manifestatie of inname (gedeeltelijke overeenstemming). Je bent niet verplicht om een beschrijving in te vullen.
Periode Zoek via een periode. Alle manifestaties of innames waarvan een periode overlapt met de ingegeven periode worden geselecteerd. Je bent niet verplicht om een periode in te vullen. Je kan ook enkel een starttijdstip of enkel een eindtijdstip invullen.
Beheerder Zoek via de beheerder. De beheerder is de partij of organisatie die de manifestatie heeft aangemaakt. Je bent niet verplicht om een beheerder in te vullen. Bij het openen van de zoekpagina wordt standaard jouw partij/organisatie ingevuld. Indien je de beheerder invult, krijg je ook de manifestaties van de suborganisaties van deze organisatie te zien.
Type Zoeken via het type van de inname. Je bent niet verplicht om een type inname te selecteren.
Status  Zoeken via de status van de manifestatie.
Zone

Zoek geografisch:

- Selecteer Enkel in interessezone indien je enkel manifestaties en andere innames wil zoeken waarvan de zone overlapt met de interessezone van jouw partij of organisatie.

- Selecteer Enkel in synergie-interessezone indien je enkel manifestaties en andere innames wil zoeken waarvan de zone overlapt met de synergie-interessezone van jouw partij of organisatie.

- Selecteer Vlaanderen indien je geen geografische selectie wil uitvoeren.

- Selecteer Gemeente/Straat indien je enkel de manifestaties wil zoeken waarvan de zone overlapt met de geselecteerde gemeente of straat. Voor straten wordt rekening gehouden met een buffer van 20 m vanaf het midden van de straat.

- Selecteer Enkel in getekende zone indien je zelf een zone wil intekenen. Enkel de maninfestaties en innames waarvan de zone overlapt met de ingetekende zone, zullen gevonden worden.

Bekijk de documentatie over de kaartviewer indien je meer wil weten over hoe je een zone kan intekenen.

Stap 4: Zoeken

Klik op Zoeken.

Stap 5: Bekijk de resultaten

Standaard wordt een resultatenlijst getoond met alle manifestaties die voldoen aan de opgegeven zoekcriteria.

• Je kan de resultatenlijst sorteren door op een kolomtitel te klikken. Standaard wordt er gesorteerd op de ID van de manifestaties.
  • Je kan de lijst met zoekresultaten exporteren naar Excel door op de knop Export Resultaat te klikken.
  • Klik op de ID van een manifestatie indien je de details van die manifestatie wil bekijken.

Klik op het tabblad Kaart om de resultaten geografisch te bekijken.

• Wanneer je klikt op een manifestatie in de lijst links van de kaart, zal de kaart inzoomen naar die specifieke manifestatie.
  • Wanneer je klikt op een icoontje op de kaart, zal in de lijst links aangegeven worden welke manifestatie het betreft.
  • Klik op de GIPOD ID van een manifestatie in de lijst links om de detailpagina van de manifestatie te bekijken.

Een manifestatie wijzigen

Een manifestatie verwijderen

Gedelegeerde manifestaties zoeken

Toegekende manifestaties zoeken

Gewijzigde manifestaties zoeken