Rapporten

In GIPOD kan men rapporten opvragen voor:

• alarmlijsten
  • infolijsten
  • lijsten met zoekresultaten
  • lijsten met conflicten

Rapporten worden steeds geëxporteerd onder de vorm van een Excel-bestand.

Stap 1: Haal de gewenste lijst op

• Alarm- en infolijsten vind je op de GIPOD homepagina.
  • Ga naar een zoekpagina en voer een zoekopdracht uit.
  • Ga naar de detailpagina van een WO/MAN/OML/BTM en navigeer naar het tabblad Conflicten.

Stap 2: Exporteer de lijst

Exporteer de gewenste lijst naar Excel door te klikken op de knop Export Resultaat

of op het corresponderende icoon

De lijst wordt direct geëxporteerd en het excelbestand is onmiddellijk beschikbaar.

Stap 3: Bekijk de lijst

De algemene info van de lijst wordt op het eerste tabblad getoond, de data (zoekresultaten, alarmen, ... ) op het tweede tabblad.

Voorbeeld :

Aanverwante onderwerpen:

Alarmen en infoberichten

Zoeken werkopdrachten

Zoeken manifestaties

Zoeken aanwezigheden

Zoeken conflicten