Nieuwe synergie vanuit een werkopdracht

Elke bijdrager van een organisatie kan een nieuwe synergie aanmaken vanuit een werkopdracht van zijn organisatie of een suborganisatie ervan.

Stap 1: Aanmelden

Meld je aan in het GIPOD: aanmelden.

Stap 2: Selecteer en open een werkopdracht

Je kan op een aantal manieren een werkopdracht selecteren en openen:

Zoeken werkopdrachten Selecteer Innames > Werkopdrachten > Zoeken
Zoeken gewijzigde werkopdrachten Selecteer Innames > Werkopdrachten > Zoeken gewijzigde
Zoeken aanwezigheden Selecteer Aanwezigheden > Zoeken
Zoeken gewijzigde aanwezigheden Selecteer Aanwezigheden > Zoeken gewijzigde
Open GIPOD-entiteit Op iedere pagina vind je rechtsbovenaan een veld. Vul er een ID in en klik op Open.

Stap 3: Kies het tabblad 'Interesse en synergie'

Opmerkingen:

Wanneer de werkopdracht al is opgenomen in één of meerdere synergieën, dan zullen die worden weergegeven op het tabblad Interesse en synergie onder Synergie.

Stap 4: Nieuwe synergie

Klik op de knop Nieuwe synergie. Je komt terecht op de pagina Nieuwe synergie.

Stap 5: Aanvullen velden

Een aantal velden worden automatisch overgenomen van de werkopdracht waaruit de synergie wordt aangemaakt:

• Referentie
  • Beschrijving
  • Periode
  • Zone

Alle velden zijn uiteraard nog manueel aan te passen. De overige in te vullen velden worden hier beschreven.

Stap 6: Toevoegen van bijkomende werkopdrachten

De werkopdracht van waaruit de synergie wordt aangemaakt, zal automatisch toegevoegd worden aan de synergie. Er kunnen nog bijkomende werkopdrachten toegevoegd worden zoals hier beschreven.

Opmerking : werkopdrachten met de status "Uitgevoerd" kan je niet toevoegen aan een synergie.

Stap 7: Bewaren

Klik op de knop Bewaren.

Aanverwante onderwerpen:

Een nieuwe synergie

Een synergie verwijderen

Een werkopdracht raadplegen