Wijzigen synergie

Meld je aan in het GIPOD: aanmelden.

Stap 2: Selecteer en open een synergie

Je kan op een aantal manieren een synergie selecteren en openen:

Zoeken synergieën  Selecteer Synergie > Synergieën > Zoeken.
Zoeken gewijzigde synergieën Selecteer Synergie > Synergieën > Zoeken gewijzigde.
Open GIPOD-entiteit Op iedere pagina vind je rechtsbovenaan een veld. Vul er een ID in en klik op Open.

Stap 3: Bekijk de details van de synergie

Elke bijdrager van een organisatie kan een synergie, waarvan zijn organisatie of een onderliggende suborganisatie piloot is, wijzigen.

Klik op de knop Bewerken om de editeer-modus te activeren. Als deze knop niet beschikbaar is, heb je onvoldoende rechten om deze synergie te wijzigen (zie Rollen).

Bekijk Nieuwe synergie indien je meer informatie wil over de in te vullen velden. Vanaf stap 3 is er geen verschil meer tussen het aanmaken en het wijzigen van een synergie.

Aanverwante onderwerpen:

Een nieuwe synergie aanmaken

Een synergie raadplegen