KLIP-app

Met de KLIP-app opent u .klip-bestanden die u kan downloaden in de detailpagina van uw planaanvraag. Zo kunt u deze altijd en overal bekijken, zelfs zonder internetverbinding.

Onze app is beschikbaar voor:

De KLIP app installeren op een Android , iOS of Windows tablet.
Bekijk een instructiefilmpje op Youtube (opent in een nieuw venster).

KLIP-bestanden klaarzetten voor gebruik in de app.
Bekijk een instructiefilmpje op Youtube (opent in een nieuw venster).

Plannen bekijken in de KLIP-viewer.
Bekijk een instructiefilmpje op Youtube (opent in een nieuw venster).

Tips en tricks bij gebruik van de viewer.
Bekijk een instructiefilmpje op Youtube (opent in een nieuw venster).