Gebruikersprofiel

Rechts bovenaan in de menubalk vindt u uw gebruikersnaam waarmee u bent ingelogd en de organisatie waartoe u behoort.

• Wanneer u klikt op het pijltje naast de organisatienaam, kunt u onder andere uw instellingen wijzigen.
    • Via Instellingen kunt u de KLIP-instellingen bekijken voor uw organisatie.
  • Mijn betalingsbewijzen: Hier vindt u alle betalingsbewijzen in pdf- of csv-formaat. In het csv-bestand vindt u meer gedetailleerde informatie betreffende de uitgevoerde planaanvragen.
  • Prepaid Saldo aanvullen: Het krediet dat u nog kan gebruiken voor het betalen van planaanvragen. U kunt dit enkel gebruiken als professionele planaanvrager en wanneer uw organisatie niet in aanmerking komt om planaanvragen op factuur te betalen.
  • Boven de gebruikersnaam en organisatienaam vindt u een link naar de deze help-pagina's van KLIP: klik op