Gebruikersprofiel

Rechts bovenaan in de menubalk vind je je gebruikersnaam waarmee je bent ingelogd en de organisatie waartoe je behoort.

• Wanneer je klikt op het pijltje naast de organisatienaam, kan je onder andere je instellingen wijzigen.
    • Via Mijn instellingen kan je de KLIP-instellingen bekijken voor je organisatie.
  • Mijn betalingsbewijzen: Hier vind je alle betalingsbewijzen in pdf- of csv-formaat. In het csv-bestand vindt u meer gedetailleerde informatie betreffende de uitgevoerde planaanvragen.
  • Prepaid Saldo aanvullen: Het krediet dat je nog kan gebruiken voor het betalen van planaanvragen. Je kan dit enkel gebruiken als professionele planaanvrager en wanneer je organisatie niet in aanmerking komt om planaanvragen op factuur te betalen.
  • Naast de gebruikersnaam en organisatienaam vind je een link naar de deze help-pagina's van KLIP: klik op