Instellingen voor manifestaties

Een applicatiebeheerder kan volgende instellingen voor manifestaties beheren voor alle suborganisaties van zijn organisatie:

Deze instellingen voor manifestaties kunnen per suborganisatie ingesteld worden door de applicatiebeheerder van de organisatie. Bijdragers & raadplegers kunnen deze info bekijken, maar niet wijzigen. Deze standaardwaarden kunnen wel steeds overschreven worden in de applicatie zelf.

Stap 1: Aanmelden

Meld je aan in het GIPOD: aanmelden.

  • Je bent enkel applicatiebeheerder: de pagina "Instellingen voor jouw organisatie" opent onmiddellijk.
  • Je bent applicatiebeheerder maar hebt ook nog een andere rol (bijdrager, raadpleger): GIPOD opent op de homepagina. Klik rechtsboven op de organisatienaam om naar de pagina "Instellingen voor jouw organisatie" te gaan.

Stap 2: Selecteer een (sub)organisatie

Selecteer de (sub)organisatie waarvoor je de instellingen wil beheren in de dropdown-lijst.

Stap 3: Selecteer tabblad Manifestatie en vul velden in

Wanneer een bijdrager een nieuwe manifestatie aanmaakt voor zijn (sub)organisatie, worden de basiscontactgegevens van deze (sub)organisatie automatisch overgenomen in het tabblad Contact, onder GIPOD interne contactgegevens en Publieke contactgegevens. Zo hoeven deze gegevens niet elke keer volledig opnieuw ingevuld te worden. 

Veld Omschrijving Type Verplicht?
Bedrijf      Naam van het bedrijf of organisatie die verantwoordelijk is voor de manifestatie.
Dit veld wordt automatisch overgenomen uit security en is niet wijzigbaar in GIPOD zelf. Contacteer het AGIV contactpunt indien de bedrijfsnaam gewijzigd moet worden.
Karakters
(max. 200)
/
KBO-nummer Het KBO-nummer is hetzelfde als het BTW-nummer. Dit nummer wordt aan elke onderneming toegekend en bestaat uit 10 cijfers.
Dit veld wordt automatisch overgenomen uit security en is niet wijzigbaar in GIPOD zelf. Contacteer het AGIV contactpunt indien de bedrijfsnaam gewijzigd moet worden.
Cijfers
(exact 10)
/
Naam Naam van de contactpersoon. Karakters
(max. 100)
Nee (enkel verplicht indien er uitzonderlijk geen bedrijfsnaam is)
Voornaam Voornaam van de contactpersoon. Karakters
(max. 100)
Nee
Telefoon 1 Telefoonnummer Cijfers 
(max. 20)
Nee
Telefoon 2 Telefoonnummer Cijfers 
(max. 20)
Nee
E-mail E-mailadres Karakters
(max. 320)
Nee
Extra adreslijn Extra adreslijn Karakters
(max. 200)
Nee
Straat Straatnaam Karakters
(max. 200)
Nee
Nummer Huisnummer Karakters
(max. 50)
Nee
Postcode Postcode Karakters
(max. 10)
Nee
Gemeente Gemeente Karakters
(max. 200)
Nee
Land Land Lijst met landen

Met de knop Standaardcontactgegevens kan de applicatiebeheerder ervoor kiezen om de ingevulde contactgegevens te wissen en opnieuw de originele contactgegevens te gebruiken die doorgegeven zijn aan het AGIV bij het aanmaken van de organisatie in AGIV security (Geosecure).

Een voorkeursdelegatie is een vooraf gedefinieerde delegatie, bestaande uit een organisatie waaraan men wil delegeren en één of meerdere delegatierechten die men wil toekennen aan deze organisatie.

Wanneer een bijdrager een manifestatie wil delegeren, zal hij in het tabblad Delegatie van de manifestatie deze voorkeursdelegaties te zien krijgen indien ze zijn ingesteld door de applicatiebeheerder. Deze voorkeursdelegaties zijn heel eenvoudig te selecteren met 1 enkele klik, zodat de manifestatie snel en makkelijk gedelegeerd kan worden aan een organisatie waarmee men samenwerkt.

Klik op de knop Nieuwe voorkeursdelegatie toevoegen als je een nieuwe voorkeursdelegatie wil instellen.

Het instellen van de voorkeursdelegatie verloopt identiek aan het delegeren van een manifestatie.

Stap 4: Bewaar

Vergeet niet te bewaren. Bovenaan de pagina wordt weergegeven wanneer en door wie de instellingen laatst werden gewijzigd.