Instellingen voor synergieën

Een applicatiebeheerder kan volgende instellingen voor synergieën beheren voor alle suborganisaties van zijn organisatie:

Deze instellingen kunnen per suborganisatie ingesteld worden door de applicatiebeheerder van de organisatie. Bijdragers & raadplegers kunnen deze info bekijken, maar niet wijzigen. De deadline van een synergie-aanvraag kan wel overschreven worden in de applicatie zelf.

Stap 1: Aanmelden

Meld je aan in het GIPOD: aanmelden.

• Je bent enkel applicatiebeheerder: de pagina "Instellingen voor jouw organisatie" opent onmiddellijk.
  • Je bent applicatiebeheerder maar hebt ook nog een andere rol (bijdrager, raadpleger): GIPOD opent op de homepagina. Klik rechtsboven op de organisatienaam om naar de pagina "Instellingen voor jouw organisatie" te gaan.

Stap 2: Selecteer een (sub)organisatie

Een applicatiebeheerder heeft de mogelijkheid om de instellingen voor zijn organisatie te beheren per suborganisatie. Selecteer de (sub)organisatie waarvoor je de instellingen wil beheren in de dropdown-lijst.

Stap 3: Selecteer tabblad Synergie en vul velden in

Hier kan je, per suborganisatie, de standaard deadline voor nieuwe synergie-aanvragen bepalen. De deadline kan wel nog steeds overschreven worden in de synergie-aanvraag zelf.

Hier kan je, per suborganisatie, de synergie-interessezone intekenen. Bovenaan de kaart vind je verschillende knoppen die je kan gebruiken om een zone in te tekenen. Je kan er ook voor kiezen om de interessezone over te nemen als synergie-interessezone, indien deze al is ingetekend.

De synergie-interessezone is de zone waarvoor een organisatie synergie-aanvragen wenst te ontvangen, om later eventueel synergieën aan te gaan. Synergie-aanvragen die gelanceerd worden vanuit een werkopdracht waarvan de zone overlapt met deze synergie-interessezone, zullen dus ontvangen worden door de (sub)organisatie.

Stap 4: Bewaar

Vergeet niet te bewaren. Bovenaan de pagina wordt weergegeven wanneer en door wie de instellingen laatst werden gewijzigd.