Keuze product

Via de catalogus

In de catalogus kan de gebruiker producten aan zijn winkelkar toevoegen door op het winkelkar-icoon te klikken. Dit icoon staat voor elke dataset, datasetgroep en entiteit die besteld kan worden.

Via detail van een product

Wanneer de gebruiker een detail opvraagt van een product kan hij van daaruit het product selecteren voor de winkelkar via de knop 'Toevoegen aan winkelkar'.

Verder winkelen

Nadat de gebruiker een product heeft toegevoegd aan zijn winkelkar krijgt hij onderstaand scherm. Hier kan hij kiezen om verder te winkelen. Dit voert de gebruiker terug naar het detail van het laatst bekeken (en toegevoegde) product.

Een klik op de middelste knop voert je meteen terug naar de catalogus.