Gepredefinieerde bestanden

De rasterdata en bepaalde andere data zijn voorlopig enkel via gepredefinieerde pakketten beschikbaar. Dit zijn pakketten die vooraf door het AGIV worden gedefinieerd (de uitsnede, het formaat, …), gezipt en klaargezet op een locatie.

Bij de download van deze bestanden zal de gebruiker volgend scherm met mappenstructuur zien.
Meer informatie over de naamgeving van de downloadpakketten kan gevonden worden in de Leesmij-tekst van het product. Deze zit in het downloadpakket zit vervat.