Wijzigen omleiding

Meld je aan in het GIPOD: aanmelden.

Stap 2: Selecteer en open een omleiding

Je kan op een aantal manieren een omleiding selecteren en openen:

Zoeken aanwezigheden Selecteer Aanwezigheden > Zoeken.
Zoeken gewijzigde aanwezigheden Selecteer Aanwezigheden > Zoeken gewijzigde.
Open GIPOD-entiteit Op iedere pagina vind je rechts bovenaan een veld. Vul er een ID in en klik op Open.

Het is ook mogelijk om vanuit een bestaande werkopdracht of manifestatie het detail te openen van de gelinkte omleiding(en).

Stap 3: Bekijk de details van de omleiding

Elke bijdrager kan een omleiding die beheerd wordt door zijn eigen organisatie of een onderliggende suborganisatie ervan wijzigen. Klik op Bewerken om aan de slag te gaan. Als deze knop niet beschikbaar is, heb je onvoldoende rechten om deze omleiding te wijzigen - zie Rollen

Bekijk Nieuwe omleiding aanmaken indien je meer informatie wil over de in te vullen velden. Vanaf stap 4 is er geen verschil meer tussen het aanmaken en het wijzigen van een omleiding.

Opmerkingen:

- Een omleiding kan enkel vergund worden door de organisatie die hiervoor verantwoordelijk is, zoals berekend op basis van de zone van de werkopdracht/manifestatie en de instellingen voor omleidingen.

- Steden en gemeenten kunnen indien nodig het beheer van een omleiding overdragen aan een ander lokaal bestuur, dat het beheer dan verder op zich neemt.

Stap 4: Bewaren

Klik op Bewaren om de wijzigingen op te slaan.

Aanverwante onderwerpen:

Een nieuwe omleiding aanmaken

Een omleiding raadplegen

Een omleiding verwijderen