Zoeken synergieën

Stap 1: Aanmelden

Meld je aan in het GIPOD: aanmelden.

Stap 2: Open de pagina Zoeken synergieën

Selecteer Synergie > Synergieën > Zoeken

Stap 3: Invullen velden

Veld Omschrijving
Referentie Zoek via de referentie die de piloot aan de synergie gegeven heeft (gedeeltelijke overeenstemming). Je bent niet verplicht om een referentie in te vullen.
Beschrijving Zoek via de beschrijving van de synergie (gedeeltelijke overeenstemming). Je bent niet verplicht om een beschrijving in te vullen.
Periode Zoek via een periode. Alle synergieën waarvan de periode overlapt met de ingegeven periode worden geselecteerd. Je bent niet verplicht om een periode in te vullen. Je kan ook enkel een starttijdstip of enkel een eindtijdstip invullen.
Status Zoek via de status van de synergie. De status kan zijn: Niet-concreet gepland, Concreet gepland, In uitvoering of Uitgevoerd. Je bent niet verplicht om een status te selecteren.
Organisatie Zoek via organisatie. De organisatie kan voorkomen als piloot van de synergie of als beheerder van één van de werkopdrachten die in de synergie zijn opgenomen. In beide gevallen zal de synergie worden getoond in de resultaten van de zoekopdracht. Bij het openen van de zoekpagina wordt standaard jouw (sub)organisatie ingevuld.   
Zone  Zoek geografisch:

- Selecteer Enkel in interessezone indien je enkel synergieën wil zoeken waarvan de zone overlapt met de interessezone van jouw partij of organisatie.

- Selecteer Enkel in synergie-interessezone indien je enkel synergieën wil zoeken waarvan de zone overlapt met de synergie-interessezone van jouw partij of organisatie. Deze optie is standaard geselecteerd.

- Selecteer Vlaanderen indien je geen geografische selectie wil uitvoeren.

- Selecteer Gemeente/Straat indien je enkel synergieën wil zoeken waarvan de zone overlapt met de geselecteerde gemeente of straat. Voor straten wordt rekening gehouden met een buffer van 20 m vanaf het midden van de straat.

- Selecteer Enkel in getekende zone indien je zelf een zone wil intekenen. Enkel de synergieën waarvan de zone overlapt met de ingetekende zone zullen gevonden worden.

Bekijk de documentatie over de kaartfuncties indien je meer wil weten over hoe je een zone kan intekenen.

Stap 4: Zoeken

Klik op Zoeken.

Stap 5: Bekijk de resultaten

De resultaten worden getoond in een lijst. Enkel synergieën waarin de gekozen (sub)organisatie betrokken is, worden opgenomen in de resultatenlijst. Dit zijn synergieën waarvoor de gekozen (sub)organisatie piloot is of waarin een werkopdracht van de gekozen (sub)organisatie is opgenomen.

  • Je kan de resultatenlijst sorteren door op een kolomtitel te klikken. Standaard wordt er gesorteerd op de ID van de synergieën.
  • Je kan de lijst met zoekresultaten exporteren naar Excel door op de knop Export Resultaat te klikken.
  • Klik op de ID van een synergie indien je de details van die synergie wil bekijken.

Aanverwante onderwerpen:

Een nieuwe synergie aanmaken

Een synergie raadplegen

Een synergie wijzigen

Een synergie verwijderen