GIPOD

In GIPOD kan je enkele persoonlijke voorkeuren i.v.m. alarmen en infoberichten en de notificaties instellen:

• Kies welke alarmen en infoberichten je te zien krijgt op de homepagina van GIPOD
  • Kies voor welke alarmen en infoberichten je een update via mail ontvangt
  • Kies of je deze update dagelijks of wekelijks ontvangt

Impact

Je zal de instellingen rond persoonlijke voorkeuren opnieuw moeten instellen.

Voortaan tonen we de volledige naam (weergavenaam) van de gebruiker in plaats van de login.