Detail combinatie Producten

In het detail van het product kan de gebruiker heel wat informatie vinden:

In het detail van een "combinatie product" staan zowel de knop "Toevoegen aan winkelkar" als de knop "Downloaden".

De gebruiker moet niet geregistreerd zijn om deze producten in hun geheel te downloaden (zonder versnijding, gebiedsdekkend). Hij kan ze echter ook op maat configureren (versnijding, formaat, clip ja/nee, ...)

• De knop ‘metadata’ die de gebruiker de mogelijkheid geeft om de metadataset te raadplegen.
  • De knop 'downloaden' die de gebruiker de mogelijkheid geeft zonder registratie de producten te downloaden, voor het gebied Vlaanderen.
  • De knop ‘toevoegen aan winkelkar’ die de gebruiker de mogelijkheid geeft om dat product in zijn winkelkar te leggen.
  • Een korte samenvatting en meer informatie van het product (gehaald uit de metadataset).
  • Een overzicht van de bijhorende documenten van het product. Deze documenten kunnen op voorhand bekeken worden en zullen ook in het downloadpakket zitten.
  • Hier kan de gebruiker ook volgende informatie vinden (afhankelijk van het product en het soort product):
    • een overzicht van de bijhorende entiteiten van de dataset;
    • een overzicht van de bijhorende datasets van een datasetgroep;
    • een overzicht tot welke dataset(s) de entiteit behoort;
    • een overzicht tot welke datasetgroep(en) de dataset behoort.
  • Indien de gebruiker een product op maat wenst (formaat, gebied, versie, verschilbestand,...) moet hij eerst registreren en de juiste rechten bekomen. Eenmaal die zaken in orde zijn kan de gebruiker via de knop "Toevoegen aan Winkelkar" het product op maat configureren.