chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Ervaringen van klanten

  “Het logistieke aanbod, de expertise en kwalitatieve ondersteuning van Het Facilitair Bedrijf ontzorgt ons in vele administratieve taken. Hierdoor hebben we als agentschap meer ruimte en tijd om te focussen op onze kerntaken.”
  Christel Cornelis – Facilitair verantwoordelijke/budgethouder Wonen Vlaanderen
  Ingrid Vantvelt – Kabinetsmedewerker Gouverneur

  “Onze kennismaking met Het Facilitair Bedrijf in 2016 was de start van een vlotte en goede samenwerking. Een praktische en nuttige opleiding op maat maakte ons wegwijs in hun werking, en gaf ons meteen ook de kans om een aantal specifieke noden en wensen toe te lichten die eigen zijn aan de werking van een kabinet. Doorheen de jaren was en is het altijd prettig samenwerken: bestellingen worden probleemloos geplaatst en snel geleverd, betalingen verlopen vlot, … Ook is de bereidheid om steeds mee na te denken over en oplossingen aan te reiken voor onze vele vragen steeds groot. Problemen of meer complexe cases worden gezamenlijk besproken en aangepakt.

  Zelf vinden we duidelijke afspraken en een correcte opvolging erg belangrijk, en die ingesteldheid ervaren we ook steeds bij de medewerkers van Het Facilitair Bedrijf. Dat we steeds op hen kunnen rekenen en vertrouwen, waarderen we enorm. Dank voor al jullie werk, jullie inzet, en de fijne contacten!“

  Ingrid Vantvelt – Kabinetsmedewerker Gouverneur

  Christel Rutten – adviseur AHOVOKS

  "Sedert 2017 maakt AHOVOKS gebruik van de end-to-end diensten van het Het Facilitair Bedrijf voor een groot deel van de bestellingen en aankopen op het werkingsbudget van AHOVOKS. Verantwoordelijk voor de opvolging van de werkingskredieten van AHOVOKS, was ik aanvankelijk behoorlijk sceptisch over het feit dat ‘anderen’ (HFB) zouden gaan aanrekenen op onze kredieten, en of dat wel goed zou komen qua budgetopvolging (er was toch niemand zo nauwgezet als ik ...). Natuurlijk waren er kinderziektes, maar al doende leert men van beide kanten! De uitgaven worden prima beheerd en ik hou een vinger aan de pols door de rapporten van Het Facilitair Bedrijf die mij regelmatig bezorgd worden. Problemen zijn steeds bespreekbaar en worden snel aangepakt. Anno 2021 kan ik alleen maar heel blij zijn met de samenwerking met Het Facilitair Bedrijf!”
  Christel Rutten – adviseur AHOVOKS