chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Op deze pagina bundelen we heel wat goeie voorbeelden van de huisstijl.

  Heb je zelf iets laten maken in de huisstijl waar je trots op bent en wilt delen met je collega's? Mail het dan naar het projectteam Merkbeleid

  Filmpjes over de huisstijl. 

  Op 6 december 2016 organiseerde de Vlaamse overheid een inspirerend huisstijlevent waarop huisstijluitwerkingen van verschillende entiteiten werden ten toon gesteld. FIT (Flanders Investment and Trade) kreeg die dag een award voor beste huisstijl-ambassadeur. Bekijk onder het filmpje van het event.

  FIT doet nog steeds hard zijn best als huisstijl-ambassadeur. Bekijk onder het filmpje van het event "De Leeuw van de Export", waarin de huisstijl tot in het detail werd uitgewerkt. 

  Ook Toerisme Vlaanderen trekt de huisstijl en merkessentie van Vlaanderen door in alles wat ze zeggen en doen. Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe ze dat precies doen. 

  Huisstijlgidsen entiteiten

  Heel wat huisstijlcoördinatoren vertalen de huisstijl in een huisstijlgids op maat van hun organisatie. Zo is het voor hun medewerkers onmiddellijk duidelijk welke kleuren en themalogo's worden gebruikt. 

  Campagnes en publicaties

  Beurzen en events

  Hieronder enkele goede voorbeelden van beursmateriaal gebruikt door verschillende entiteiten van de Vlaamse overheid.

  Hierboven een voorbeeld van het Agentschap Ondernemen. Hieronder een stand van Toerisme Vlaanderen.

  Toerisme Vlaanderen liet deze stand maken voor het World Tourism Forum, een internationale beurs rond toerisme. Alles werd ontworpen in de niveau 1 huisstijlelementen, met enkele ondersteunende kleuraccenten. De merkessentie 'baanbrekend vakmanschap' werd doorgetrokken tot in de details. Let bijvoorbeeld op de 3D-geprinte stoelen geïnspireerd op gekende Vlaamse gebouwen.