chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Nieuw toegangs- en gebruikersbeheer voor Economische Actoren en Partners Vlaamse overheid

  Het gebruikersbeheer van de Vlaamse overheid wordt tegen 2 mei 2016 overgezet naar een nieuwe omgeving voor de doelgroepen Economische Actoren en Partners Vlaamse overheid.

  Belangrijk voor de huidige doelgroep Economische Actoren: de gebruikers en hun rechten voor lokale besturen (gemeenten, provincies, …) die tot op heden in deze doelgroep werden beheerd, worden nu reeds overgezet naar de nieuwe doelgroep Lokale Besturen.

  Opgelet: alle gebruikers en hun rechten voor gemeenten en provincies die momenteel worden beheerd in de huidige doelgroep Lokale Besturen, die worden voorlopig nog niet overgezet naar de nieuwe doelgroep Lokale Besturen. Van zodra de timing voor deze overzet bekend is, zullen we de betrokkenen hierover ook contacteren.

  Belangrijk voor de huidige doelgroep Partners Vlaamse overheid. Deze doelgroep wordt als volgt opgesplitst:

  • Lokale beheerders van OCMW’s, autonome bedrijven, intergemeentelijke samenwerkingsverbanden, OCMW-verenigingen zullen hun rechten vanaf 2 mei kunnen beheren in de nieuwe omgeving in de doelgroep Lokale Besturen.
  • Lokale beheerders van alle andere organisaties die voorheen hun rechten konden beheren in de doelgroep “Partners Vlaamse overheid” zullen hun rechten vanaf 2 mei kunnen beheren in de nieuwe omgeving in de doelgroep Economische Actoren.

  Om te weten in welke doelgroep u straks uw organisatie zult vinden, kunt u dit overzicht consulteren .

  U zult vanaf 2 mei ook aanmelden met het vernieuwde toegangsbeheer. Wanneer u de nieuwe URL voor het gebruikersbeheer aanklikt, dan zult u dus op een vernieuwde aanmeldpagina terechtkomen.

  De aanmeldpagina zal er zo uitzien:

  Het nieuwe gebruikersbeheer zal er zo uitzien:

  Op de tab “Praktisch” zijn instructiefilms, handleidingen en een overzicht de betrokken gebruikersrechten te vinden over de nieuwe omgeving. U kunt alvast een kijkje gaan nemen naar de informatie.

  De betrokken lokale beheerders worden over dit alles ook persoonlijk en met verschillende opeenvolgende mailtjes geïnformeerd.

  De andere doelgroepen volgen later en hierover zal dan ook later meer informatie volgen. Er verandert voorlopig dus niets voor:

  Ook voor de andere toepassingen gaan we op termijn over naar de nieuwe pagina’s van het toegangsbeheer om aan te melden. Hierover zal ook bijkomende gecommuniceerd worden.

  Meer informatie kunt u krijgen via gebruikersbeheer@vlaanderen.be.

  Voor hulp bij het gebruikersbeheer (in de toepassing) kunt u terecht op het gratis nummer 1700.