chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Raamcontract voor Technische ondersteuning door ICT-profielen

  Het Facilitair Bedrijf biedt een raamcontract aan voor ‘Technische ondersteuning door ICT-profielen’. Via dit raamcontract kan een entiteit tijdelijke ICT-profielen inschakelen voor de uitvoering van concrete projecten en ICT-opdrachten. Het gaat hierbij om projectleiders, softwareontwikkelaars, technici, … kortom ICT-medewerkers met gespecialiseerde expertise.

  Er is een keuze uit een kwalitatief en breed aanbod van ICT-profielen, aan marktconforme prijzen. De dienstverlener doet voor elke individuele opdracht een ruime marktbevraging bij zowel eenmansbedrijven als grotere firma’s, en zorgt voor een vlotte afhandeling van de opdracht.

  Lopend raamcontract

  De lopende overeenkomst is gestart op 1 september 2018 en loopt nog tot 31 augustus 2022. 

  Nieuw raamcontract voor Managed Service Provider

  De aankoopcentrale van Het Facilitair Bedrijf treft ondertussen volop voorbereidingen voor de vernieuwing van het lopende raamcontract. In de nieuwe overeenkomst focussen ze opnieuw op de mogelijkheid om op een vlotte manier ICT-profielen in te schakelen in de organisatie. Daarnaast onderzoeken ze ook de mogelijkheid of ze dit concept (Managed Service Provider) ook voor andere profielen kunnen inschakelen.