chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Bedrijventerreinen, toestand 15/02/2019 nu beschikbaar

  donderdag, 7 maart 2019

  De dataset ‘Bedrijventerreinen, toestand 10/01/2019’ omvat de inventarisatie van de bedrijventerreinen in het Vlaamse Gewest, op perceelsniveau. Aan deze laag wordt door het Agentschap Innoveren & Ondernemen informatie gerelateerd over het huidige gebruik en het wel of niet beschikbaar zijn van percelen voor bedrijfsaanwending. Deze dataset bevat ook informatie over de bedrijventerreinen in planning en de bedrijventerreinen in ontwikkeling.

  Meer informatie is te vinden in de Geopunt-catalogus.

  Bekijken

  U bekijkt de gegevens via de Geopunt-kaart, Thema’s > Landbouw, visserij en economie > Bedrijven of Thema’s > Natuur en milieu > Bodem.

  Webservices

  De gegevens van de dataset zijn beschikbaar via de publiek toegankelijke raadpleegdiensten, WMS Agentschap Innoveren en Ondernemen (https://geoservices.informatievlaanderen.be/raadpleegdiensten/VLAIO/wms?request=GetCapabilities&version=1.3.0.&service=wms).

  De gegevens zijn ook te bevragen via de overdrachtdienst, WFS Bedrijventerreinen  (https://geoservices.informatievlaanderen.be/overdrachtdiensten/Bedrijventerreinen/wfs?request=GetCapabilities&version=1.1.0).

  Meer informatie is te vinden op de productpagina van de webdiensten. Specifieke informatie over de raadpleeg- en overdrachtdiensten van Informatie Vlaanderen vindt u onder ‘Ons GIS-aanbod’.

  Downloaden

  De data worden zowel via de downloadtoepassing onder de categorie ‘Economie’ als via de Geopunt-catalogus ter beschikking gesteld.

  Nieuw! Het is nu ook mogelijk om historische versies en verschilbestanden van de data te bestellen via de downloadtoepassing. Inloggen is hiervoor wel vereist.

  Voor hergebruik (decreet Hergebruik van Overheidsinformatie) is de Modellicentie Gratis Hergebruik v1.0 van toepassing. De informatie is openbaar en eenieder heeft inzagerecht conform het decreet openbaarheid van bestuur. Het gebruik voor taken van algemeen belang door instanties (openbare instellingen), is geregeld door het decreet betreffende de Geografische Data-Infrastructuur Vlaanderen.

  De dataset bevat vectoriële gegevens en is beschikbaar in twee bestandsformaten: GML en ESRI Shapefile.