chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Dataset ‘Landbouwgebruikspercelen LV, 2020’ nu beschikbaar

  vrijdag, 16 april 2021

  De landbouwgebruikspercelen omvat de geografische informatie van de percelen die in landbouwgebruik zijn op de uiterste indieningsdatum van de verzamelaanvraag dat jaar. Deze inventarisatie kadert in een procedure om rechtstreekse EU-steun, steun voor agromilieumaatregelen of andere plattelandsmaatregelen in het kader van de plattelandsontwikkeling te bekomen of om te voldoen aan de aangifteplicht in het kader van het mestdecreet.

  Deze dataset heeft het overzicht van de landbouwgebruikspercelen van het inventarisatiejaar 2020. 

  Bekijken

  Deze data werd toegevoegd aan Geopunt-kaart, Thema’s > Landbouw, visserij en economie > Landbouw. 

  Webservices

  De gegevens van de dataset zijn beschikbaar via de publiek toegankelijke raadpleegdienst, WMS Agentschap voor Landbouw en Visserij (http://geoservices.informatievlaanderen.be/raadpleegdiensten/ALV/wms?request=GetCapabilities&version=1.3.0&service=wms).

  De gegevens zijn ook te bevragen via de overdrachtdienst, WFS Landbouwgebruikspercelen (http://geoservices.informatievlaanderen.be/overdrachtdiensten/Landgebrperc/wfs?service=WFS&version=2.0.0&request=GetCapabilities)

  Meer informatie is te vinden op de productpagina van de webdiensten. Specifieke informatie over de raadpleeg- en overdrachtdiensten van Informatie Vlaanderen vind je onder ‘Ons GIS-aanbod’

  Downloaden?

  Deze productdataset wordt via de downloadtoepassing (onder de categorie ‘Landbouw en veeteelt’) en via de Geopunt-catalogus gratis en zonder registratie ter beschikking gesteld.

  Voor hergebruik (decreet Hergebruik van Overheidsinformatie) is de Modellicentie voor gratis hergebruik van toepassing. De informatie is openbaar en eenieder heeft inzagerecht conform het decreet openbaarheid van bestuur. Het gebruik voor taken van algemeen belang door instanties (openbare instellingen), is geregeld door het decreet betreffende de Geografische Data-Infrastructuur Vlaanderen.

  Het product bestaat uit vectoriële gegevens en is beschikbaar in twee formaten: GML en Shapefile.