chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Drukwerk bestellen zonder bestek? Het kan nu ook via print.vlaanderen

  dinsdag, 20 april 2021

  Het agentschap Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid sloot op 1 maart een raamcontract voor drukwerk met print.vlaanderen. Daardoor kunnen de Vlaamse overheid en lokale besturen voortaan drukwerk bestellen zonder een aparte overheidsopdracht te moeten voeren. En dat vereenvoudigt hun werk aanzienlijk. 

  MAGDA Documentendienst

  De nieuwe overeenkomst is bijzonder interessant voor Vlaamse overheidsinstanties die aangesloten zijn op de MAGDA Documentendienst van Digitaal Vlaanderen. Zij kunnen zowel het (gepersonaliseerd) printen als het verzenden van hun brieven of documenten binnen deze overeenkomst laten verlopen.

  Wie kan bestellen?

  De overeenkomst geldt voor een grote groep, gaande van alle entiteiten van de Vlaamse overheid, de lokale overheden tot en met universiteiten en hogescholen. De bestellingen kunnen rechtstreeks geplaatst worden.

  Wie is print.vlaanderen?

  Print.vlaanderen is een initiatief van artoos group. Het is een communicatieproductiehuis uit Kampenhout dat beschikt over een moderne offset- en een digitale drukkerij. Het raamcontract werd gesloten op 1 maart 2021.

  Meer informatie vind je hier: