chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Geef uw mening over de Vlaamse dienstenintegrator

  vrijdag, 3 juli 2020

  Voor het Steunpunt Bestuurlijke Vernieuwing zijn professor Joep Crompvoets en de heer Stijn Wouters bezig met het onderzoeksproject ‘Een digitale Vlaamse overheid’.

  De onderzoekers zijn benieuwd naar uw ervaringen met de Vlaamse dienstenintegrator en andere dienstenintegratoren. Ze zouden het daarom ten zeerste op prijs stellen, mocht u de vragenlijst hierover invullen. Bedankt om daar tien minuten voor vrij te maken.   U vult de enquête hier in. U hebt tijd van maandag 6 juli tot vrijdag 14 augustus 2020.

  Waarom deelnemen?  

  De Vlaamse dienstenintegrator verwerkt gegevens met betrekking tot personen, ondernemingen, kadaster, sociale zekerheid, werk en inkomen, onderwijs en diploma’s, inburgering, mobiliteit, sociale economie en e-procurement.  

  Door uw deelname aan de enquête krijgen we een duidelijker beeld van wat er verwacht wordt van dienstenintegratoren.

  De onderzoekers kunnen de Vlaamse overheid op basis van de feedback gerichte aanbevelingen bezorgen om de dienstverlening te verbeteren.

  Deze vragenlijst is bedoeld voor iedereen die instaat voor het contact met een dienstenintegrator. Zowel op managementniveau, operationeel niveau of ten aanzien van strategisch, tactische, technische of juridische aspecten.

  Hebt u nog vragen?  

  Als u nog vragen hebt, dan kunt u de onderzoekers contacteren via dit e-mailadres of telefonisch via +32 (0)16 37 36 79. Voor klachten in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens neemt u contact op met de Functionaris voor Gegevensbescherming van de KU Leuven: dpo@kuleuven.be.

  Uw anonimiteit en de vertrouwelijkheid van de gegevens is in elk stadium van het onderzoek gewaarborgd. De KU Leuven staat als verwerkingsverantwoordelijke van de vragenlijst garant voor de anonimiteit van individuele opinies. Het agentschap Informatie Vlaanderen biedt ondersteuning door te communiceren over de enquête. Onderzoeksresultaten worden enkel anoniem en geaggregeerd gepubliceerd. U vindt meer informatie via deze link.

  Bedankt om mee te werken aan deze bevraging.