chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Gevolgen maatregelen coronavirus

  vrijdag, 13 maart 2020

  De nationale veiligheidsraad kondigde nieuwe maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Ook Informatie Vlaanderen neemt haar verantwoordelijkheid hierin op. Geplande opleidingen, infosessies en events tot en met 10 april worden verplaatst, geannuleerd of online georganiseerd. Alle ingeschreven worden gecontacteerd.

  GIPOD Roadshows

  De infosessies van maart worden verschoven naar een later tijdstip. Het overzicht van de nieuwe GIPOD-roadshows vind je op deze pagina. Wie al was ingeschreven, wordt verwittigd via e-mail.

  OSLO

  Voor API workshop van 19 maart en de publieke werkgroep van 26 maart wordt er bekeken om deze online te organiseren. Alle ingeschrevenen worden op de hoogte gebracht.

  Beurzen

  BeGeo, voorzien op 24 maart, wordt uitgesteld naar 27 oktober.

  TechniMat, voorzien op 25 en 26 maart, wordt uitgesteld naar 7 en 8 oktober.

  Contactcenter

  Het contactcenter steekt intussen een tandje bij en helpt de verschillende agentschappen om de vele vragen van bezorgde burgers te beantwoorden. Vragen via o.a. 1700, de Kind en Gezinlijn, Zorg en Gezondheid, de belbuscentrale en VLAIO komen bij ons binnen.

  Permanentie

  Onze medewerkers werken vanaf 16 maart zo veel mogelijk van thuis uit. Zij zijn te bereiken via e-mail en telefoon. Wie vergaderingen heeft gepland met iemand van Informatie Vlaanderen neemt contact op met de betrokken medewerkers voor verdere afspraken.

  Daarnaast blijft ook onze helpdesk operationeel. Daarvoor kunt u contact opnemen via digitaal.vlaanderen@vlaanderen.be of 09 276 15 00.

  Heeft u vragen over het coronavirus? Op https://www.info-coronavirus.be/nl/ vindt u alle informatie met een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen. U kunt ook bellen naar het gratis nummer 0800 14 689.