chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Heb je een oplossing voor digitale uitdagingen bij de overheid? Doe mee aan de Trefdag Hackathon

  dinsdag, 7 september 2021

  In de marge van de Trefdag Digitaal Vlaanderen, organiseren Microsoft en Digitaal Vlaanderen op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 november een Hackaton. Heb je suggesties om uitdagingen op te lossen rond digitale transformatie binnen de overheid? Bezorg ons ten laatste op 30 september je beste ideeën.

  De Hackaton is gratis en iedereen kan deelnemen – niet enkel developers. Je professionele achtergrond is niet van belang, het enige wat je nodig hebt is een stevige dosis enthousiasme. 

  Hoe gaan we te werk?

  Tijdens deze driedaagse hackathon werken we in kleine teams om deze ideeën concreet uit te werken. Op het programma: pitchen, hacken en in co-creatie aan oplossingen werken samen met Microsoft en zijn partners. En met jou natuurlijk. Daarnaast kan je je ook helemaal laten gaan tijdens intensieve work-outs en minder intensieve pauzes. Plezier gegarandeerd, dus waar wacht je nog op?

  Bezorg ons je ideeën

  Heb je een case die je graag voorlegt of een idee dat je graag wil realiseren? Stuur je beste hack-ideeën naar digitaal.vlaanderen@vlaanderen.be. Doe dat ten laatste op 30 september en hou het kort. 3 à 5 regels per idee is voldoende.

  We focussen op de vier sporen die dit jaar naar voor geschoven worden tijdens de Trefdag Digitaal Vlaanderen, maar laat je niet weerhouden om al je ideeën door te sturen.

  Meer informatie? 

  De Hackaton wordt georganiseerd in het kader van de Trefdag Digitaal Vlaanderen. Meer informatie over de Trefdag vind je op deze pagina’s