chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Infosessie voor lokale besturen en dienstenleveranciers: implementatie van datastandaarden

  dinsdag, 29 mei 2018

  Het programma Open Standaarden voor Linkende Organisaties (OSLO) organiseert op vrijdag 6 juli 2018 een infosessie voor lokale besturen en dienstenleveranciers, van 9u30 tot 12u in het auditorium van het Virginie Lovelinggebouw (VAC Gent). Tijdens deze sessie ligt de focus op de implementatie van datastandaarden in de praktijk. Inschrijven kan via deze link.
   
  Achtergrond
  De afgelopen maanden werkten publieke werkgroepen aan datastandaarden voor verschillende thema's met een geografische invalshoek. Deze datastandaarden bieden een gedeeld begrippenkader (semantiek) voor entiteiten en hun eigenschappen, met een focus op gegevensuitwisseling.
   
  Tijdens de publieke reviewperiode van deze verschillende trajecten is één van de belangrijkste aspecten het vergaren van implementatie-ervaring om de data standaard te toetsen aan de praktijk. Daarom organiseert het programma Open Standaarden voor Linkende Organisaties (OSLO) een infosessie voor geïnteresseerde steden en ontwikkelaars. Tijdens deze sessie ligt de focus op de implementatie van deze kandidaat datastandaarden in de praktijk.
   
  Meer informatie?
  Meer informatie vindt u op deze pagina. U kunt zich er ook inschrijven. Vergeet niet om uw laptop mee te brengen naar de infosessie.