chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Laatste herinnering : oud FLEPOS 2.0 systeem stopt op 30 juni 2019

  maandag, 17 juni 2019

  Meer dan 3500 gebruikers registreerden zich reeds op het nieuwe FLEPOS 3.0 systeem en velen werken al met deze vernieuwde toepassing.

  Toch zijn er nog gebruikers die op het oude systeem verder werken en/of nog niet geregistreerd zijn in het nieuwe FLEPOS-systeem.

  Om de oude FLEPOS 2.0 gebruikers aan te zetten deze overstap te maken, schakelen we op donderdag 20 juni tijdelijk de anonieme login van het oude FLEPOS 2.0 uit tussen 11:00 en 11:30.

  Het oude FLEPOS 2.0 systeem sluiten we op 30 juni definitief af.

  Het is de hoogste tijd dat u de nodige registraties uitvoert, zodat de omschakeling vlot kan verlopen en u niet in een wachtrij komt die meerdere dagen kan duren. Ook moet u de nodige instellingen in uw toestel veranderen. Voor meer informatie over de registratie en de vernieuwing verwijzen we naar de FLEPOS-pagina’s.

  U kunt zelf de nodige instellingen invoeren in uw toestel (url, poort, mountpoint). We adviseren echter om de leverancier van het toestel tijdig te contacteren en ondersteuning te vragen.

  Met de vernieuwing van FLEPOS wordt het nu mogelijk om gebruik te maken van het Europese Galileo en het Chinese Beidou satellietnavigatiesysteem indien uw toestel dit toelaat. Zo beschikt u over meer satellieten om betere metingen uit te voeren, ook in moeilijke omstandigheden zoals nauwe straatjes en langs bomenrijen. Voor bepaalde abonnementen (landbouw, machinesturing) wordt een gebiedsbegrenzing ingesteld tot 5 km buiten de gewestgrens van Vlaanderen.