chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Noteer de Trefdag Digitaal Vlaanderen 2021 nu al in je agenda

  dinsdag, 30 maart 2021

  De Trefdag Digitaal Vlaanderen 2021 gaat opnieuw door, en hoe! We maken er een 3-daagse van. Hou 24, 25 en 26 november alvast vrij in jouw agenda. We spreken af op onze vertrouwde stek in het Gentse ICC. We zullen er alles aan doen om, in alle veiligheid, een real live event op te zetten. Wie kijkt er niet naar uit om opnieuw echt te kunnen netwerken? Wij hopen alvast dat het zal kunnen tegen eind november…

  Digitale overheid

  Vorig jaar was onze slogan nog ‘In het Vlaanderen van morgen, is digitaal vanzelfsprekend.’ Door de coronacrisis is dat morgen er vandaag al. Samen met onze partners in digitale innovatie komen we steeds dichter bij ons doel: een digitale overheid, dichtbij de mensen. Met die partners richten we een mooie beursvloer in, zodat er weer echt gepraat kan worden.

  Wat is er te doen?

  We breiden onze Trefdag uit omdat we veel te vertellen hebben. Omdat onze partners veel te vertellen hebben. En omdat er verschillende nevenactiviteiten zijn dit jaar:

  • Cronos Public Services zal de bezoekers inspireren hoe ze elke keer opnieuw samen met hen kunnen bouwen aan de toekomst van morgen: smart, low touch en waar data centraal staat.
  • Microsoft organiseert een hackathon in de aanloop naar de Trefdag en verenigt haar partners in een heuse village.
  • Sandbox Vlaanderen stelt zijn Showcase voor en geeft start ups en scale ups een podium.
  • Imec experten geven een technologische inkijk in lokale digitale impactprojecten die duurzaam bijdragen aan de economische en maatschappelijke ontwikkeling van Vlaanderen.
  • Exello.net houdt haar jaarlijkse congres tijdens de Trefdag in het ICC. Exello.net brengt op deze manier de algemeen-directeurs van de 300 Vlaamse steden en gemeenten naar de Trefdag.

  En, last but not least: de Stad Gent brengt als co-organisator een aantal van hun partners samen in het enige echte Gentse Paviljoen. De stad zet hierdoor haar ambitie kracht bij om uit te groeien tot dé technologiehoofdstad van Europa.

  Thema’s

  Gespreid over de 3 dagen worden ook verschillende infosessies gebracht. Deze kaderen in volgende thema’s: #smart, #data, #low touch en #pods.

  Meer info over deze thema’s kan je rustig nalezen op onze webpagina.

  Meer informatie

  De inschrijvingen voor standhouders worden open gesteld in de eerste helft van mei. Bezoekers zullen zich vanaf september kunnen inschrijven.

  Alle informatie komt ook op onze webpagina en via onze nieuwsbrief. Heb je vragen? Mail dan naar marcom@digitaal.vlaanderen.be.