chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Oproep voor kandidaten Vlaamse toezichtcommissie voor de verwerking van persoonsgegevens

  vrijdag, 29 maart 2019

  De Vlaamse Regering zoekt 2 plaatsvervangende leden voor de Vlaamse toezichtcommissie voor de verwerking van persoonsgegevens. De leden worden aangesteld door de Vlaamse Regering voor een termijn van 6 jaar. De Vlaamse toezichtcommissie is verantwoordelijk voor het toezicht op de toepassing van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) door de Vlaamse instanties.

  Interesse?

  Kandidaten sturen uiterlijk op 22 april 2019 hun motivatienota, samen met hun curriculum vitae en de documenten die bewijzen dat ze aan de aanstellingsvoorwaarden voldoen via mail naar barbara.vandenhaute@kb.vlaanderen.be.

  Vermeld in het onderwerp van je mail ‘kandidatuur VTC’. Of per post naar Informatie Vlaanderen, t.a.v. mevrouw Barbara Van Den Haute, administrateur-generaal, Havenlaan 88, 1000 Brussel.

  Een selectiecommissie beoordeelt de kandidaten in een 1ste fase op basis van hun schriftelijke kandidatuur. De hierna overgebleven kandidaten lichten in een 2de fase aan de selectiecommissie hun kandidatuur mondeling toe. De selectiecommissie formuleert dan een advies aan de Vlaamse Regering die de leden aanstelt.

  Meer informatie?

  Alle informatie over de inhoud van de functie en de selectievoorwaarden vind je in dit document

  Voor extra informatie neem je contact op met Barbara Van Den Haute, administrateur-generaal van Informatie Vlaanderen, barbara.vandenhaute@kb.vlaanderen.be