chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Orthofotomozaïek, middenschalig, zomeropnamen, 2018, Vlaanderen nu ter beschikking

  dinsdag, 21 mei 2019

  De orthofotomozaïek, middenschalig, zomeropnamen, 2018, Vlaanderen is ter beschikking. De opnamedata worden weergegeven in een bijgeleverde vliegdagcontour. Het product wordt via de downloadtoepassing aangeboden, is beschikbaar via de raadpleegdiensten van Informatie Vlaanderen en kan geraadpleegd worden op www.geopunt.be.

  Specificaties

  De orthofotomozaïek wordt via overdrachtsdienst aangeboden in kleinere eenheden, die respectievelijk data per NGI-kaartblad, bevatten. De bestanden zijn ingepast in het Belgische Lambert 72 (BEREF2003)-coördinatenstelsel.

  Via de verschillende ontsluitingskanalen wordt eveneens een vliegdagcontour aangeboden die voor ieder deel van het bijhorende product de opnamedatum weergeeft. Meer informatie over de luchtopnamen.

  Bekijken en downloaden

  De dataset is beschikbaar via de publiek toegankelijke raadpleegdiensten Orthofotomozaïek, middenschalig, zomeropnamen (https://geoservices.informatievlaanderen.be/raadpleegdiensten/OMZ/wms?) en agentschap Informatie Vlaanderen WMTS service (http://tile.informatievlaanderen.be/ws/raadpleegdiensten/wmts?).

  Meer informatie is te vinden op de productpagina van de webdiensten. Specifieke informatie over de raadpleegdiensten van Informatie Vlaanderen vind je op de Raadpleegdiensten-webpagina.

  Deze dataset wordt zowel via de Downloadtoepassing onder de categorie ‘Beelden, basiskaarten, grondgebruik’ als via de Geopunt-catalogus gratis en zonder registratie ter beschikking gesteld.

  Ook op Geopunt-kaarttoepassingen ‘Geopunt-kaart’ en ‘Vergelijk kaarten’ (Kaarten en plaatsen > Basiskaart, luchtfoto en adres > Luchtfoto’s > Middenschalig, zomeropnamen) is de orthofotomozaïek, middenschalig, zomeropnamen, 2018, Vlaanderen te raadplegen.

  Voor hergebruik (decreet Hergebruik van Overheidsinformatie) is de Vlaamse Open Data licentie v1.2 van toepassing. De informatie is openbaar en eenieder heeft inzagerecht conform het decreet openbaarheid van bestuur. Het gebruik voor taken van algemeen belang door instanties (openbare instellingen), is geregeld door het Decreet betreffende de Geografische Data-Infrastructuur Vlaanderen.