chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Recordaantal bezoekers in oktober voor Vlaanderen.be

  woensdag, 7 november 2018

  De website Vlaanderen.be trekt steeds meer bezoekers. Met 1,89 miljoen bezoeken was oktober 2018 een absolute recordmaand. Het gaat zelfs om een verdubbeling tegenover januari van dit jaar. De dag van de verkiezingen was een topper met 284.000 bezoeken op één dag.

  Verkiezingen domineerden de hele maand oktober met veel vragen over volmachten, verloren oproepingsbrieven, hoe stemmen en de resultaten. Bezoekers zochten ook vaak naar vacatures bij de overheid en informatie over de renovatiepremie en het groeipakket. In totaal werden 3,5 miljoen pagina’s bekeken. Een record.

  Zoekmachines

  85% van mensen die op Vlaanderen.be terecht komen, hebben eerst gezocht in Google of een andere zoekmachine. Vlaanderen.be is daarmee een van de best scorende overheidssites in zoekmachines.

  Webplatform

  Vlaanderen.be vervelt de komende maanden tot een open webplatform. Overheidsentiteiten gebruiken het webplatform om hun informatie beter tot bij het brede publiek en gespecialiseerde doelgroepen te brengen. Op die manier genieten entiteiten van de voordelen van de goede zoeknotering van Vlaanderen.be en bereikt hun dienstverlening makkelijker steeds meer mensen.