chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Schrijf je in voor de workshop ‘Transparent citizen by default?’

  dinsdag, 10 april 2018

  Op donderdag 26 april organiseert Informatie Vlaanderen samen met het Europese SCOOP4C-project een Engelstalige workshop rond het principe vraag-niet-wat-je-al-weet en de bescherming van persoonlijke gegevens. De workshop vindt plaats in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel. Je schrijft je in via deze link. Je vindt er ook meer informatie.

  Het vraag-niet-wat-je-al-weet principe wil ervoor te zorgen dat burgers en bedrijven standaardinformatie slechts eén keer moeten doorgeven aan overheidsadministraties. Een goed doordacht systeem implementeren om gegevens te beschermen is daarbij een noodzaak. Anders komt de privacy van Europese burgers in gevaar.

  We zijn benieuwd naar je inzichten en ervaring over dit onderwerp. Op die manier lever je een bijdrage aan een goeie implementatie van dit sleutelprincipe inzake e-government  in de Europese unie.

  Inschrijven?

  Inschrijven is gratis, maar verplicht. Je schrijft je hier in.

  Informatie Vlaanderen en de Stakeholder Community Once-Only Principle for Citizens (SCOOP4C) hopen je te mogen verwelkomen op de workshop op 26 april in Brussel.