chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Schrijf je nu in voor de INSPIRE-conferentie

  donderdag, 29 maart 2018

  De INSPIRE-conferentie vindt plaats in Antwerpen van 18-21 september 2018. Met meer dan 250 presentaties en workshops, een grote beursvloer en een locatie in het centrum van Antwerpen, belooft dit een sprankelende editie te worden. Je kunt je nu inschrijven.  

  De INSPIRE-conferentie biedt een platform voor discussies, het uitwisselen van ideeën, het sluiten van nieuwe samenwerkingen en vriendschappen en het verspreiden van recent opgedane kennis en ervaring binnen Europa.  

  Programma

  De eerste sprekers zijn bekend. Op dinsdag 18 september heten we vicepresident van de Europese Commissie Andrus Ansip welkom. Hij is verantwoordelijk voor de Digital Single Market. Dorine Burmanje, vicevoorzitter van het Global Geospatial Information Management (GGIM) van de  Verenigde Naties en CEO van Kadaster Nederland vertelt je over wereldwijde doelen voor onze planeet.

  Meer info over de andere sprekers op de INSPIRE-conferentie vind je op deze pagina.

  Jouw product presenteren aan een Europese markt?

  Op de INSPIRE-conferentie ontmoet je specialisten van Europese overheden en de Europese Commissie die belangstelling hebben voor slimme bestaande en innovatieve nieuwe oplossingen voor en met geo-informatie. Tijdens de conferentie zijn er diverse mogelijkheden om jouw product onder hun aandacht te brengen. Je kunt ook zelf met een voorstel naar de organisatie stappen. Meer informatie vind je op deze pagina.

  Kosten deelname conferentie
  Een kaart voor de volle vier dagen van de conferentie kost nu 300 euro (early bird tarief).
  Er zijn ook dagkaarten te bestellen voor 160 euro. Een kaart biedt je toegang tot het volledige conferentieprogramma, koffiepauzes en lunch, de conferentie app, en gratis WIFI. Meer informatie over de prijzen vind je op deze pagina.

  Presenteer jouw verhaal op de INSPIRE-conferentie in 2018

  In het kader van INSPIRE hebben de lidstaten een Europees digitaal snelwegennet gerealiseerd om geo-informatie over de leefomgeving uit te wisselen. Op de conferentie kunnen deelnemers elkaar inspireren en kennis en ervaring delen. Je hebt nog tot half april de tijd om een presentatie- of workshopvoorstel in te dienen. Meer info vind je op deze pagina.

  We kijken er naar uit om je te verwelkomen in september.