chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Themanamiddag 'Solid - de burger in regie van zijn gegevens'

  maandag, 14 september 2020

  Kom op maandag 28 september alles te weten over Solid, het nieuwe open source project van Sir Tim Berners-Lee: “The Web as I envisaged it, we have not seen yet.” Met Solid wil de uitvinder van het Web de gebruiker terug baas maken over zijn eigen gegevens. Het Solid-verhaal heeft ook een Vlaamse component: minister-president Jan Jambon zal toelichten hoe Vlaamse universiteiten en overheden samenwerken met Solid om van de technologie een succes te maken. Schrijf je in voor de virtuele themadag en werp een blik op de toekomst.

  Op de themadag over Solid verwachten we naast Sir Tim Berners-Lee en minister-president Jan Jambon ook Ruben Verborgh en Lieven De Marez van UGent en imec, Frederik Delaplace van de VRT en Barbara Van Den Haute van Informatie Vlaanderen. Zij geven elk hun blik op de nieuwe mogelijkheden en wat het verandert voor de gebruiker, bedrijven en overheden.

  De themadag is een initiatief van UGent, imec en Informatie Vlaanderen. Deelname aan de virtuele themanamiddag op maandag 28 september van 13u tot 16u is gratis maar beperkt in aantal.

  Wees er snel bij en schrijf je in via deze pagina.