chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Trefdag Digitaal Vlaanderen gaat volledig digitaal!

  vrijdag, 11 september 2020

  Vlaanderens grootste govtech event gaat dit jaar echt digitaal. Informatie Vlaanderen werkt aan een vernieuwend concept met boeiende sprekers, een digitale beursvloer en ruimte om te netwerken. Minister-president Jan Jambon heeft zijn komst al bevestigd. Jij komt toch ook? Blokkeer 26 november nu al in je agenda.

  “Het organiseren van fysieke evenementen is tegenwoordig niet meer eenvoudig”, vertelt Tom Van Herck, eventmanager bij Informatie Vlaanderen. “Om de Trefdag Digitaal Vlaanderen 2020 gegarandeerd en in alle veiligheid te laten doorgaan, hebben we beslist om er een volledig digitaal evenement van te maken. Het oorspronkelijke programma werd herbekeken en we werken nu aan een vernieuwend en interactief concept. In de voormiddag bieden we een grootse liveshow aan, in de namiddag bezoeken de deelnemers het virtuele platform om te netwerken, infosessies te volgen of de beursruimte te bezoeken.”

  Volg de liveshow in de voormiddag

  De Stad Gent is co-organisator van de Trefdag Digitaal Vlaanderen en stelt graag de Sint-Pietersabdij in Gent ter beschikking voor de uitzending van de live show. Tijdens de show schuiven enkele interessante gasten -zoals de minister-president- mee aan tafel. Gesprekken worden afgewisseld met korte filmpjes en interviews en de winnaars van de API-award wedstrijd 2020 zullen bekend gemaakt worden.

  Wandel virtueel rond in de namiddag

  In de namiddag wandel je via een avatar door ons digitale platform.  Je volgt infosessies, beluistert podcasts of bezoekt de beursvloer. Standhouders ontvangen je in hun digitale standruimte, het is uiteraard ook mogelijk om te netwerken met andere bezoekers.

  Mis dit zeker niet

  Zet 26 november nu al in je agenda. Inschrijven doe je vanaf begin oktober. Hou onze nieuwsbrief en webpagina’s in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van alles wat ons agentschap doet? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief

  Meer informatie? 

  Meer informatie over de Trefdag Digitaal Vlaanderen 2020 vind je op de website.