chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Trefdag Digitaal Vlaanderen: schrijf nu in!

  maandag, 12 oktober 2020

  De Trefdag Digitaal Vlaanderen gaat écht digitaal, op donderdag 26 november. Neem deel van waar je maar wil. Volg de boeiende liveshow, bezoek de interactieve beursvloer, kom naar de live sessies en check de interessante video’s en podcasts. Zorg dat je erbij bent. Deelnemen is gratis, registratie verplicht.

   

  In het Vlaanderen van morgen, is digitaal vanzelfsprekend. Overheden in Vlaanderen zijn volop in transformatie om niet enkel digitaal te handelen, maar digitaal te zijn. De overheid van morgen is digitaal in de kern, en in het hart.

  Ontdek dit mee tijdens de Trefdag Digitaal Vlaanderen 2020 op 26 november!

  Zo ziet de dag eruit

  Om 10u volg je de liveshow. Tijdens de show schuiven enkele interessante gasten -zoals de minister-president- mee aan tafel. Gesprekken over digitalisering in Vlaanderen worden afgewisseld met korte filmpjes en interviews. Tot slot worden ook de winnaars van de API-award wedstrijd 2020 bekend gemaakt.

  Daarna opent het virtuele congrescentrum haar deuren. Je vindt er de Informatie Vlaanderen ruimte met verschillende live sessies, de ruimte van onze co-organisator Stad Gent en de hoofdpartners. Daarnaast is er de virtuele beursvloer, de bibliotheek, het auditorium met de live-sessies van onze partners en de ruimte voor de start-ups van Sandbox Vlaanderen.

  Registreren

  Alle informatie vind je op deze pagina's.

  Schrijf je vandaag nog in. Kort voor het event ontvang je een persoonlijke link waarmee je rechtstreeks bent ingelogd in het congresplatform. Deelname gratis.