chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Tweede versie van de Capakey REST Service nu beschikbaar

  donderdag, 31 januari 2019

  Vanaf nu is de tweede versie van de Capakey REST Service beschikbaar.

  De Capakey REST Service laat toe om kadastrale (plan)perceelsinformatie uit de verschillende productiedatabanken van Informatie Vlaanderen trapsgewijs en hiërarchisch te bevragen. Op die manier vraagt u lijsten of detailinformatie van gemeenten, kadastrale afdelingen, kadastrale secties en kadastrale (plan)percelen op. Via deze service heeft u toegang tot de kadastrale informatie die zich op het moment van uw vraag in één van de drie productiedatabanken bevindt. De productiedatabanken zijn onderling niet 100 % synchroon op vlak van dataversie omwille van productie- of procedureredenen. Het is belangrijk dat u voor een bepaalde toepassing de overeenkomstige data gebruikt.

  In de nieuwe versie van de service zoekt u zowel op de fiscale als op de actuele toestand van de entiteit Administratief perceel van het Grootschalig Refentiebestand (GRBgis). Het bevragen van de CadGIS-data (fiscale toestand) en de RVV-CadGIS-data (fiscale toestand met delay) is ongewijzigd.

  Op welke toestand (fiscaal/actueel) van de entiteit Administratief perceel de gebruiker de service wil bevragen, kan meegegeven worden aan de hand van de extra parameter ‘status’. Default wordt de fiscale toestand van de data opgevraagd.

  Specifieke informatie over de Capakey REST Service van Informatie Vlaanderen en deze tweede versie vindt u op de 'Capakey REST-service'-webpagina.

  Voor vragen en feedback mailt u naar informatie.vlaanderen@vlaanderen.be.

  De eerste versie van de Capakey REST-service blijft bereikbaar.