chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Uitnodiging Marktconsultatie Semantics@YourFingertips

  dinsdag, 29 mei 2018

  Heeft uw bedrijf of organisatie ervaring en creatieve ideeën voor het ontwikkelen van e-governmenttoepassingen en het gebruik van gelinkte data? Dan willen we graag met u de haalbaarheid van onze ideeën voor het gebruik van gelinkte data in overheidsbeheer aftoetsen.

  We doen dit tijdens een workshop op donderdag 14 juni 2018 van 10u tot 13u30 in het Virginie Lovelinggebouw in Gent, Koningin Maria Hendrikaplein 70. Medewerkers van de Vlaamse overheid maken hun noden en wensen kenbaar en peilen naar uw expertise en mogelijkheden om die in te lossen. Op de workshop komt u meer te weten over de innovatienoden binnen de Vlaamse overheid en over de opportuniteiten die het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) biedt.

  Inschrijven

  Deelname is gratis, maar u schrijft zich in via de PIO-website. Daar vindt u ook meer informatie over het project.

  Achtergrond

  Informatie Vlaanderen en het Agentschap Binnenlands Bestuur willen de steden en gemeenten in Vlaanderen aansporen om zogeheten ‘gelinkte data’ te gebruiken bij het administratief beheer van hun besluitvorming. Dit moet de lokale besturen toelaten om efficiënter en transparanter te werken en hun burgers, verenigingen en bedrijven sneller en beter te informeren over de genomen beslissingen.

  Er werden al een aantal stappen ondernomen om deze visie te realiseren, maar we consulteren nu de markt om na te gaan welke mogelijkheden en risico’s er zijn bij de ontwikkeling en implementatie van dergelijke geavanceerde tools in lokale besturen.

  Nog vragen?

  Dit is een initiatief van Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB), PIO - Programma Innovatieve Overheidsopdrachten en Informatie Vlaanderen.

  Voor vragen of opmerkingen neemt u contact op met: