chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Vijf nieuwe datasets van de Vlaamse Landmaatschappij

  woensdag, 27 juni 2018

  De verschillende datasets geven een overzicht van de gebieden, gelegen in Vlaanderen, waarbinnen een beheerovereenkomst kan gesloten worden, zoals bepaald bij Ministerieel Besluit. Meer informatie is te vinden in de Geopunt-catalogus van de datasets:

   

  Bekijken

  De gegevens zijn voorlopig nog niet te bekijken in Geopunt. Deze zullen op een later tijdstip nog toegevoegd worden aan Geopunt-kaart.

  Webservices

  De gegevens zijn te bevragen via de overdrachtdienst, WFS Beheergebieden (https://geoservices.informatievlaanderen.be/overdrachtdiensten/BehGeb/wfs?request=GetCapabilities&version=1.1.0).

  Meer informatie is te vinden op de productpagina van de webdiensten. Specifieke informatie over de raadpleeg- en overdrachtdiensten van Informatie Vlaanderen vind je onder ‘Ons GIS-aanbod’.

  Downloaden

  De data worden zowel via de downloadtoepassing onder de categorie ‘Economie’ als via de Geopunt-catalogus ter beschikking gesteld.

  Voor hergebruik (decreet Hergebruik van Overheidsinformatie) is de Modellicentie Gratis Hergebruik v1.0 van toepassing. De informatie is openbaar en eenieder heeft inzagerecht conform het decreet openbaarheid van bestuur. Het gebruik voor taken van algemeen belang door instanties (openbare instellingen), is geregeld door het decreet betreffende de Geografische Data-Infrastructuur Vlaanderen.

  De dataset bevat vectoriële gegevens en is beschikbaar in twee bestandsformaten: GML en ESRI Shapefile.