chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Vlaamse updates over corona-maatregelen nu ook via e-mail

  vrijdag, 3 april 2020
  Laptop MBP

  Informatie Vlaanderen heeft een corona-informatiepunt aangemaakt om u te informeren over de dienstverlening van de Vlaamse overheid tijdens de coronacrisis. Naast een bundeling van alle informatie op www.vlaanderen.be/corona en een extra keuzeknop op 1700, is het nu ook mogelijk om informatie te ontvangen via e-mail-updates.

  De Vlaamse overheid neemt elke dag maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en onze samenleving zo goed mogelijk te laten draaien. Het is belangrijk dat iedereen hierover op tijd de juiste informatie krijgt.

  Om de updates te ontvangen schrijft u zich in via www.vlaanderen.be/corona of via de websites aangesloten op Mijn Burgerprofiel. We sturen u dan dagelijks de belangrijkste berichten over bijvoorbeeld premies en tegemoetkomingen, aangepaste openingsuren en gewijzigde procedures.

  U krijgt informatie die voor een groot deel van de bevolking relevant is. Berichten worden afgestemd met het Coördinatie- en Crisiscentrum van de Vlaamse overheid (CCVO).

  Deel en breng anderen op de hoogte

  Help ons om de Vlaamse updates over corona-maatregelen te promoten. Deel de informatie over de updates via uw website of plaats een bericht op sociale media. Zo brengt u anderen op de hoogte. Op deze links vindt u wat inspiratie. Bedankt!

  Twitter Facebook LinkedIn

  Aanvulling op het federale initiatief

  Het Vlaamse informatiepunt is een aanvulling op info-coronavirus.be. Dit initiatief van de federale overheid focust vooral op informatie over gezondheid.

  Meer informatie?

  www.vlaanderen.be/corona