chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Voorlichterspagina van Informatie Vlaanderen wint award op het Customer Contact Congres

  vrijdag, 15 november 2019

  De voorlichterspagina van Informatie Vlaanderen en IN2COM NV won op het Customer Contact Congres op donderdag 14 november een prestigieuze award in de categorie technologie. We haalden het van de twee andere genomineerden KBC en Engie. De Belgian Customer Contact Association beloont met de awards jaarlijks projecten van klantcontactcenters.

  De voorlichterpagina is een nieuwe applicatie voor het contactcenter. De software brengt alle geïntegreerde applicaties en functionaliteiten via API’s samen op één eenvoudige pagina. Die begeleidt de voorlichter door zijn telefoon-, chat- en mailcontacten. Het platform is eenvoudig te gebruiken. Op die manier focust de voorlichter zich op wat echt telt: een goed gesprek met de burger.  

  Twee miljoen contacten  

  Het contactcenter 1700 van de Vlaamse overheid behandelt jaarlijks twee miljoen contacten van burgers en ondernemers via telefoon, mail en chat. Informatie Vlaanderen en In2com sloegen de handen in mekaar om voor de voorlichters een volledig nieuw platform te bouwen.

  Het nieuwe platform zorgt ervoor dat voorlichters vlotter werken. Burgers worden minder vaak intern doorgeschakeld, een aantal processen werd geautomatiseerd en alle functionaliteiten voor voorlichters staan gebundeld op een nieuwe gebruiksvriendelijke pagina. API’s verbinden bovendien de kennisdatabank voor voorlichters, de dossierapplicaties en de functionaliteiten.

  Meer informatie?

  Meer informatie over de awards vindt u op de site van de Belgian Customer Contact Association

  Hun nieuwsbericht over de awards vindt u hier.