chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Word partner van de Trefdag Digitaal Vlaanderen

  woensdag, 30 september 2020

  Deze Trefdag is anders dan anders. Een vernieuwend virtueel event, met het vertrouwde enthousiasme van Informatie Vlaanderen. Ontdek het op 26 november. Registreer je nu als partner van de digitale Trefdag #TDV2020 en reserveer een standplaats op ons virtuele platform. 

  In het Vlaanderen van morgen, is digitaal vanzelfsprekend. Overheden in Vlaanderen zijn volop in transformatie om niet enkel digitaal te handelen, maar digitaal te zijn. De overheid van morgen is digitaal in de kern, en in het hart.

  Ontdek dit mee tijdens de Trefdag Digitaal Vlaanderen 2020 op 26 november!

  Wat mag je verwachten als partner van zo’n virtueel event?

  Afhankelijk van je ambities zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je ‘erbij’ zijn met een virtuele stand? Dan kies je voor een basis billboard. Maar er kan nog meer. Met video, live-sessies of een podcast breng je je informatie op een dynamische manier direct bij de bezoeker. En vergeet niet te netwerken! Elke bezoeker heeft een avatar die je kan aanspreken, en die jou ook vragen kan stellen.

  Zo ziet de dag eruit

  In de voormiddag volgen de deelnemers de live show. Tijdens de show schuiven enkele interessante gasten -zoals de minister-president- mee aan tafel. Gesprekken over digitalisering in Vlaanderen worden afgewisseld met korte filmpjes en interviews. Tot slot worden ook de winnaars van de API-award wedstrijd 2020 bekend gemaakt.

  In de namiddag opent het virtuele congrescentrum haar deuren. Je vindt er de Informatie Vlaanderen ruimte met verschillende live sessies, de ruimte van onze co-organisator Stad Gent en de hoofdpartners. Daarnaast is er de virtuele beursvloer, de bibliotheek, het auditorium met de live-sessies van onze partners en de ruimte voor de start-ups van Sandbox Vlaanderen.

  Geïnteresseerd? Hier vind je alle informatie.